Almanya Medyum Hocalar


Almanya Medyum Hocalar
İnsanları kandıran ve onları sömüren, kendisine medyum diyen insanlar bir şekilde her yerde varlıklarını sürdürüyorlar.
Üstelik bu gerçekten medyumluk yapan insanlara rağmen oluyor ve insanlar, bu kişilere bir şekilde güvenmeyi başarıyorlar.
Üstüne üstlük birde şaşalı web sitesi tanıtımları, broşürler, kataloglar ve daha fazlası ile insanları sömürerek onları geri dönüşü zor durumlara söylüyorlar.
Sosyal Dolandırıcı Medyumlar
Özellikle internetin insanların hayatına girmesiyle, insanlara daha çabuk ulaşan sözde medyumlar artık sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanıyorlar. ​Dolandırıcı medyumlar özellikle Facebook ile insanları kapaklarına sıkıştırıyorlar.
Oysaki her yerde, profesyonel işine gerçeklerle bağlı medyumlar bulunuyor. Mesela Almanya medyum hocalar bakımından zengindir, ama elbette ki herkes gerçek medyum özelliği taşımıyor.
Dolandırıcı medyumlar, psikolojik anlamda kendini kötü hisseden ve kendisine yardım edilmeyi bekleyen insanları özellikle seçiyor. Zaten medyum yorumları ile bu bir şekilde anlaşılıyor.
Kendilerine karşı herhangi bir tepki olmasın ve kimse para kazanmasına engel olmasın istiyorlar.
Bu sahtekar insanların bir diğer yanı; para ödeyerek bir istekte bulunduysanız, istediğinizin tam olarak gerçekleşmesi için daha fazla para ödemeniz gerektiğini söylüyorlar.
Bu kişilere inanan insanda, yarı yoldan dönmek zor olduğu için söylenenleri harfi harfine uyguluyor.















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim