Uzay ve Astronomi


Uzay ve Astronomi
Uzay ve astronomi alanında en yeni bilgilere ve görüntülere ulaşabileceğiniz sitede, uzay galerisini gezerken hiç bilmedikleriniz hakkında keşif yapabiliyorsunuz. Sitede bulunan bilgiler arasında; dünyanın hava kütlesine yani atmosferine giriş yapan meteor ve güneş sistemindeki gezegenler ile ilgili bilgiler mevcut.
Kategoriler
Sitede bulabileceğiniz birbirinden farklı video, görsel, bilgi ve keşifler var. Gezegenler, gök cisimleri, en yeni uzay haberleri, göktaşı ve en büyük yıldız gibi uzaya dair her sorunun cevabı sitede mevcut.
Özellikle meteor düşerken uzaydan itibaren bir dizi ışık bıraktığı, bu ışıkların nesnenin hava yüzeyine sürtünerek kıvılcım haline gelmesinden kaynaklı olduğuna dair birçok bilgiyi bulabiliyorsunuz. 2020 yılına ait en yeni meteor yağmur verilerine ulaşabileceksiniz.
2020 meteor yağmurlarından olan; Quadrantid meteor yağmuru, Lyrid meteor yağmuru, Eta Aquarid meteor yağmuru, Perseid meteor yağmuru, Draconid meteor yağmuru, Orionid meteor yağmuru, Leonid meteor yağmuru, Geminid meteor yağmuru gelişmeleri hakkında detaya ulaşmanız mümkün.
2020 yılının en yakın tarihi olan 16 ve 25 Nisan arasında gerçekleşecek olan Lyrid meteor yağmurunu takip edebileceksiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim