Yazılım ve Webmaster Konusunda Bilgi Ve Öneriler


Yazılım ve Webmaster Konusunda Bilgi Ve Öneriler
Web sayfası Cem Karakurt tarafından açılan kişisel blog olarak internet dünyasında bulunuyor. Söz konusu blogta yazılım ve webmaster kategorilerinde yazılım dünyasına ilgi duyan kişiler için öneriler paylaşılıyor. Ayrıca yazılım ve webmaster konularında kendilerini geliştirmek ve sorunlarını çözmek isteyenler için bilgiler veriliyor.
Webmaster Kategorisinde Verilen Öneri Ve Bilgiler
Blog sayfasında yer alan webmaster kategorisinde site satın almak isteyenler dikkat etmeleri gerekenler, hosting ve domain önerileri ile web site optimizasyonu gibi konularda bilgiler veriyorlar. Bunun dışında hazırladıkları web sitelerinde güvenlik açığı olduğunu düşünenler için güvenlik açıklarını nasıl bulacaklarına dair bilgiler paylaşıyorlar.
Yazılım Kategorisinde Yapılan Paylaşımlar
Blogda webmaster dışında yazılım konularında da bilgi paylaşımı yapıyorlar. Yazılım bölümünde bu alanda yaygın olarak kullanılan uygulamalar hakkında bilgiler veriyorlar. Bu uygulamalar arasında wordpress, php, codeigniter, react ve nodejs bulunuyor. Örneğin web site hazırlamak amacıyla kullanılan php dili ile ilgili bölümü açan kişiler php curl kodunu nasıl kullanacaklarını öğrenebiliyorlar. Bunun dışında hazırladıkları web sitesinde ziyaretçilerin müzik dinleyebilmeleri için php kodları kullanarak nasıl müzik scripti ekleyebileceklerinin bilgisini veriyorlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim