Shell Nedir?


Shell Nedir?
Bilgisayar teknolojisinde kullanılan bir yazılım kodlama modülüdür. Daha çok web sitelerinde işlem yetkisi kazanabilmek için hazırlanan sızma testi uygulamaları olarak kullanılmaktadır. İnternet sitelerinde tam yetki alabilmek için bir takım kod dizinleri oluşturulur ve bu dizinlere Shell denilmektedir. İnternet sitesi üzerinden kullanmış olduğunuz uygulamaya uygun Shell indir işlemlerini yapabilirsiniz.
Ne İşe Yarar?
Site üzerindeki tablodan, ihtiyacınız olan Shell türünü seçiyor ve Shell download yapabiliyorsunuz. Dosyaları, *.rar arşiv dosyası olarak indirmenize izin veriyorlar. İndirmiş olduğunuz kodları çalıştırarak, Shell atma işlemlerini yapabiliyorsunuz. Shell atma işlemi sayesinde, web sitelerinde, veri okuma, yeni veri yazma ya da veri silme gibi yetkilere kavuşabiliyorsunuz. Shell kodları, sadece güvenlik amaçlı ve nasıl yapılacağını bilen kişiler tarafından kullanılmalıdır.
Shell Atma
Web siteleri için Shell atma işlemleri yapılmak istenir. Shell atma işlemini bilmeyenlerin yapacakları işlemler, web sitelerinde büyük açıklıklar meydana getirecek ve riskler oluşturacaktır. Shell atma işlemlerinin kötü niyetli olarak kullanılmaması gerekiyor. Güvenlik amaçlı ve sitelerin kontrolü amacıyla kullanılmalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim