Shell İndir


Shell İndir
Shell gibi özel bir yazılım kullanarak bilgi edinmek ve bir web sitesi ile sunucuya dair yetkiler elde etmek mümkün. Shell, özel kodlanan bir yazılım olup, çeşitli yazılım dillerinde yazılması mümkün olan, bir çeşit kimlik avı aracıdır. Peki, kimler neden Shell'e ihtiyaç duyar ve Shell kullanılmasındaki amaç nedir? Shell indir ya da shell download arayışınız mı var? İşte bu soruların yanıtını aradığınız durumlarda karşılaşılan sitelerden biri olan Shellindir ile tanışabilirsiniz.
Site Açığı Yakalamak
Bir web sitesinin açığını yakalamak, bilgi güvenliği açıklarından faydalanarak web sitesinin yetkilerini elde etmek ve deyimi yerinde ise site ve sunuculardaki yetkileri elinde toplayarak 'El Koymak', 'Ele Geçirmek' kavramlarını sağlamak için Shell yazılımı kullanılır.
Shell kullanımı, iyi ve kötü niyetli insanların niyetine göre farklı amaçlar göstermektedir. Örneğin, unuttuğunuz yetkili kullanıcınıza ait bilgileri tekrar elde etmek amacı ile iyi niyetle shell kullanabileceğiniz gibi kötü niyetli biri için de bir web sitesine dair yetkiler, web sitesi ve sunucunun ele geçirilmesi amacı ile shell kullanılabilir. Shellindir, sizlere shell indir aramalarınız ve internette yapacağınız shell download arayışlarınıza yanıt veren bir site olarak, ihtiyacınız olan farklı dillerde yazılmış shell dosyalarını sunuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim