Hayranları Yanılmadı


Hayranları Yanılmadı
İnsanın yüreğinin aynası olan, sevgilide daha da bir anlam kazanan gözler üzerine yazdığı “gözlerine” şarkısıyla yine ruhumuzun derinliklerindeki fırtınalara dokunmaya devam ediyor Mabel Matiz. Mabel Matiz’in gözlerine adlı parçası hem sözleri, hem müziği hem de klipi ile müzik severlerin beğenisini kazanıyor.
Matiz hayranları son klipini izleyip yine övgülerle dolu yorumlar yapıyorlar. Doğrusu yorumlarında da yerden göğe kadar haklılar. Kulağınıza gelen müzikle birlikte şarkının sözleri adeta dilinizi yapışıyor.
Çok yönlü bir insan olarak üniversite eğitiminin ardından 2009 yılında başladığı ilk albüm çalışmasını, 2011 yılında tamamlıyor ve o günden günümüze kadar emin adımlarla ve hayranlarının sayısını her geçen gün biraz daha artırarak ilerliyor.
Böyle Daha Güzel
Gözlerine adlı klipte Türkçe lyrics beklentisi içinde olanların da beklentilerine karşılık veriliyor. Matiz, bu klipinde boyunca sözler ekranınızda yer alarak özellikle Matiz hayranı yabancılara, şarkı sözlerini kendi dillerine çevirme imkânı tanıyor. Müziğin etnik yapısı ise ayrı bir hava veriyor parçaya. Her seferinde başka bir duyguyu yaşayacağınız bu klipi defalarca izleyeceğinizi düşünüyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim