Ütüleme Fiyatları


Ütüleme Fiyatları
Kolay Yıka, Müşteri ihtiyaçları odaklı kurduğu hizmet ağı üzerinde kıyafetleriniz için yıkama, kuru temizleme hizmetleri yanında ayrıca ütüleme hizmeti de veriyor. Kolay Yıka'ya ait site ya da mobil uygulama üzerinden ücrete tabi olmadan üyelik gerçekleştirebiliyor ve son derece uygun fiyatlarla sunulan abonelik paketlerinden birini edinebiliyorsunuz.
Hızlı Servis ve Süresinde Teslim
Ütüleme fiyatları bakımından son derece avantajlı olan Kolay Yıka'dan dilediğiniz hizmeti, abonelik paketiniz dahilinde gerçekleştireceğiniz rezervasyon isteği ile alabiliyorsunuz. Bu şekilde ütüleme veya temizleme talep ettiğiniz kıyafetleriniz belirtilen saatte, size en yakın bayi tarafından evinizden alınıyor. İşlemlerin tamamlanmasından sonra da talep ettiğiniz gün ve saatte özenle paketlenerek tekrar evinize teslim ediliyor.
En uygun Fiyat Garantisi
Kolay Yıka tüm hizmetlerinde olduğu gibi kuru temizleme fiyatları noktasında da oldukça ekonomik imkanlar sunuyor. Ayrıca mobil uygulaması sayesinde hizmet bitiminde bildirim alma ve aşamalarda kıyafetlerinizin durumundan bilgi alma şansına da sahip oluyorsunuz. Bu şekilde sunulan noksansız hizmet ile Kolay Yıka kalitesini görebiliyorsunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim