Uluslararası Demir ve Çelik Ürün Hizmetleri


Uluslararası Demir ve Çelik Ürün Hizmetleri
Esn metal uluslararası çelik ticaretine yön veren firma olarak uluslararası standartlarda demir ve çelik üretimi hizmetleri veriyor. Firma ayrıca inşaat ürünleri konusunda da hizmet veriyor.
Köşebant Profiller
Köşebant profiller esn firmasının demir ve çelikten üretim yaptığı ürünler arasında bulunuyor. Bu ürünler makinelerde, binalarda, araçlarda ve daha pek çok alanda kullanıldığı için en fazla tercih edilen ürünler arasında bulunuyor. Firma köşebant profilleri çeşitli boyutlarda üretiyor. Yapısı itibariyle L şeklinde üretilen bu ürünler dayanıklı ve kullanışlı olduğu için tercih ediliyor. Çeşitli boyutlarda üretilen köşebant fiyatları ise boyutlara ve üretilen malzemelere göre farklılık gösterebiliyor. Bu ürünler 30x30, 40x40 ve 50x50 şeklindeki boyutlarına göre fiyatlandırılabiliyor.
Genişletilmiş Saclar
Esn firma tarafından üretilen genişletilmiş sac ürünleri genellikle yapı alanlarında kullanılıyor. Delikli yapılara sahip olan bu ürünler hafif ancak dayanıklı olmasından dolayı tercih ediliyor. Bu ürünü firma genelde alüminyum ya da çelik malzemeden üretiyor ve kişilerin kullanımına sunuyor. Ayrıca bu ürün kamyon kasaları, borular ve askeri alanlarda kullanılabiliyor.
Esn Metal İletişim
Esn firmasına ait web sayfasına giren kişiler ürünler hakkında bilgi sahibi olabiliyorlar. Ayrıca firmayla iletişim kurma imkanı da bulabiliyorlar. Bunun dışında web sayfası üzerinden fiyat bilgisi alma ve ağırlık hesaplama yapabiliyorlar. Örneğin kişiler sac ağırlık hesaplama, boru ağırlık hesaplama ve kutu profil hesaplama yapabiliyorlar. Yaptıkları bu hesaplama sonrasında firmadan fiyat teklifi isteyebiliyorlar. Girdikleri bilgiler sayesinde firma kişilere dönüş yaparak fiyat teklifi veriyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim