Pleksi Store'dan Pleksi Ürün Hizmetleri


Pleksi Store'dan Pleksi Ürün Hizmetleri
Firma günümüzde yaygın olarak kullanılmakta olan pleksi ürünlerinin üretimini ve satışını gerçekleştiriyor. Yaptığı üretimlerle kişilerin ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlıyor. Özellikle ürünlerin teşhir edilmesi ve satışa sunulması için yardımcı olan pleksiden imal edilen ürünlerin satışını gerçekleştiriyorlar. Bu amaçla da yaygın olarak pleksi stand satışı yapıyor.
Pleksi Standlar
Firma tarafından üretilen pleksi standlar sergiledikleri ürünlere bağlı olarak isim alabiliyorlar ve bazı ürünler için özel olarak üretilebiliyorlar. Firma tarafından üretilen pleksi standlar arasında ayakkabı standı, telefon standı, kalem standı, şişe standı, takı standı ve kozmetik standı bulunuyor. Kaliteli olan bu ürünler firmaların ürünlerini en iyi şekilde sergilemelerini sağlıyor.
Pleksi Store Ürün Çeşitleri
Firmanın yaygın olarak üretim yaptığı ürün pleksi standlar dışında firma pleksiden çeşitli ürünleri üretip uygun fiyatlarla satışa sunuyor.
Bu ürünler şunlardır;
·       broşürlük
·       etiketlik
·       öneri kutusu
·       kutu
·       kartvizitlik
·       magnet
·       mobilya
·       lamba
·       fanus

Bu ürünler dışında aynalı pleksi ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor. Firma tarafından yapılan ayna pleksi satış fiyatları üretilen ürüne göre değişiklik gösterebiliyor. Firma tarafından üretimi yapılan pleksi ürünleri kaliteli ürünler oldukları için birçok alanda kaliteli kullanım sağlıyorlar.
Pleksi Magnet
Firma pleksiden magnet üretimi de yapıyor. Magnetler için özellikle aynalı pleksi malzemesini kullanıyorlar. Üretim yaptıkları pleksi magnet çeşitler bebek mevlitlerinde, kına gecelerinde ve nikahlarda misafirlere dağıtılıyorlar. Bu ürünler firma tarafından mıknatıslı olarak üretildikleri için buzdolabı süsü olarak kullanılabiliyorlar. Magnetler üzerine kişilerin isimleri yazılabildiği gibi güzel sözler ve dualarda yazılabiliyor. Firma müşterilerinden fikir alarak farklı tasarımlar yapıyor ve müşterilerine en iyi hizmeti veriyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim