DGS Hakkında En Güncel Haberler Burada


DGS Hakkında En Güncel Haberler Burada
Dikey Geçiş Sınavı (DGS), her yılın temmuz ayının sonuna doğru ÖSYM tarafından yapılan bir sınavdır. Bu sınavı geçen önlisans öğrencileri lisans öğrenimi görmeye hak kazanırlar. DGS hakkında ön lisans öğrencileri en güncel bilgilere ulaşmak istiyorlar. En çok merak edilen konuların başındaysa DGS geçiş bölümleri geliyor.
DGS Bilgi Hakkında
Bunun gibi birçok soruya cevap veren güncel DSG Bilgi ile aradığınız her habere ulaşmak mümkün. Örneğin DGS bilgisayar mühendisliği bölümü taban puanları konusunda en güncel bilgileri almak istiyorsunuz. Sitenin arama bölümüne DGS bilgisayar mühendisliği bölümü taban puanları sorgusunu yazmanız bunun için yeterlidir. Bunun dışında birçok lisans dalı hakkında da bilgiye ulaşmak mümkündür. Siteyi ziyaret ederek lisans bölümleri hakkında her bilgiye ulaşabilirsiniz.
Üniversitelerin taban puanları, DSG’de daha önce çıkmış sınavların soru ve cevapları, bölüm hakkında yapılan yorumlar gibi bilgiler site üzerinde bulunabiliyor. DGS sonrası KYK burs ve yurt durumlarının nasıl süreceğini ilişkin bilgiler de yine site üzerinde ayrıntılı olarak açıklanmış.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim