Bitcoin Nedir?


Bitcoin Nedir?
Teknolojinin sağladığı faydalardan biri de bitcoin. Peki, bitcoin nedir? Dijital para olarak da bilinen, elektronik ortamda alınıp satıla bilinen para birimidir.
Bitcoin Nasıl Elde Edilir?
Bitcoin, kişi ve kurumlardan bağımsızdır. Bildiğiniz, günlük yaşamda kullandığımız kağıt paralar şeklinde de elinizde olmaz. Peki, bitcoini nasıl nakde döndürebilirsiniz? En çok akıllarda dolaşan sorulardan biri de budur. Aslında ihtiyacınız olan önemli iki parça mevcuttur. İnternet ve bilgisayarınız varsa sizde bitcoin avcısı olabilir. Bu sistem için yazılım çözücü programların bilgisayarınızda yüklü olması gereklidir. Samanlıkta iğne aramak gibi de olsa bu sayede binlerce kişi kazanç sağlamış durumda.
Bulunan bitcoinler internet üzerinden yapacağınız alışverişler için kullanabilirsiniz. Bu da önemli bir boyutta tasarruf demektir. Nakamoto adındaki yazılımcının geliştirmiş olduğu bu sistem anlık olarak dijital paraya dönüşebilir. Üstelik dolar, Türk parası ya da Euro üzerinden işlem sağlayabilirsiniz. Dijital olsa da zaman zaman artıp, düşebilen bir para birimidir. Bitcoinin de elbette normal para gibi de sınırı mevcuttur. Piyasada bulunan bitcoin sayısı yirmi bir milyondur. Bitcoinleri bulup çıkarmak için daha çok bilgisayar kullanabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim