Paykasa Al


Paykasa Al
Paykasa internet sitesi alışveriş ve oyun sitelerinde kullanılan bir karttır. Ön ödemeli bir kart olduğu için siteden kartı alacağınız zaman ilk etapta bütçeniz kadar kartı alabiliyorsunuz. Paykasanın tek amacı müşterilerine sorunsuz bir alışveriş hakkı tanımaktır.
Kartı satın alacağınız zaman sadece 1 yıl boyunca kullanabilirsiniz. 1 yılın sonunda kullanım süresi de biteceği için kart otomatik olarak iptal olacaktır. Kartın tek kullanımlık olması ve şahsi bilgilerinizi de paylaşmıyor olmasından dolayı çok tercih edilmektedir.
Paykasa al kısmına siteye girdikten sonra tıklayarak bilgilerinizi girmeniz yeterli olacaktır. Telefonunuza gelen onay kodundan sonra kart ile alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.
Paykasa Nereden Alınır?
Online resmi sitesine giriş yaparak Paykasa satın al kısmına tıklamanız gerekir. Paykasa talebi oluşturan birçok site de bulunuyor. Ancak Türkiye sertifikası bulunan resmi sitesi üzerinden kartı almanız daha mantıklı olacaktır. Kart sadece alışveriş sitelerinde değil aynı zaman da online olarak oynana birçok sitede de geçmektedir. Oyun içi satın alma işlemlerinde paykasa kartı alarak güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim