Bein Sports izle


Bein Sports izle
Bein Sport, canlı maç izleme siteleri arasında yer alır. 2012 yılında Avrupa, Asya, Amerkila ve 2017 yılında Türkiye de kuruldu. Sahibi, Katar spor yatırımlarıdır. 5 farklı dilde yayın yapan bir spor kanalıdır. Bu diller İngilizce, Türkçe, Arapça, Fransızca ve İspanyolcadır. Hentbol, bisiklet, futbol ve ragbi sporlarını sunar. Bein Sports izle araması yaparak canlı izlenen maçlara ulaşabilirsiniz.
Bein Sport izlemek için size özel avantajlı paketler ile üyelik oluşturarak işe başlayabilirsiniz. Konu ile ilgili detaylı bilgiyi müşteri hizmetlerine ulaşarak alabilir, avantajlı fiyatlarla kayıt olabilirsiniz. Türksat aracılığıyla ücretsiz yayın hayatına 2017 de girmişti.
Bein Sport Xtra
Süper Lig'in Türkiye'deki maçlarının yayın kuruluşu olan Bein sport ücretsiz olarak süper lig maçlarının izlenebileceği kanal açtığını duyurdu. Pek çok futbol sever bu habere çok sevindi. Çoğu internet sitesi üzerinden maç linkleri yayınlansa da Bein Sport farklı kolaylıklar sağladı. Bu kanal sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde açık olacak. Şu an Türkiye üzerinden direkt izlenme ihtimali bulunmuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Niğde Reklam

Vevobahis Nasıl Üye Olabilirim?

Büyük Beden Bayan Giyim